Пет отличия за bTV на шестите годишни награди Web Report на

...
Пет отличия за bTV на шестите годишни награди Web Report на
Коментари Харесай

Кои материали на bTV са отличени в конурса "Web Report 2023"?

Пет оценки за bTV на шестите годишни награди  " Web Report " на Dir.bg. Отличията се връчват за чиста публицистика и отстояване на високи професионални стандарти.

Сред 185 създатели в конкуренцията за оценките най-вече бяха наградените от нюзрума на bTV. В категорията " Истински истории " първо място завоюва " Песента на спасението " на Гергана Венкова. Репортажът споделя за татко и щерка, прекарали 105 часа прегърнати под руините след земетресението в Турция.

“Една същинска история, която е резултата от групов труд на целия нюзрум на bTV, на сътрудниците, които помогнаха в монтажа, за мен тази история е значима точно за това “, споделя Гергана Венкова.

Отличени са Иван Георгиев, Бесте Сабри, Гергана Венкова, Росен Цветков и Станимира Атанасова

Отличието за технологии и нововъведения отиде при Росен Цветков.

„ Важна премия, тъй като се дава от сътрудници, които доста почитам, също така е в сфера, която не съм работил доста. Материалът е за 5G мрежите, нещо, което вълнува хората “, изясни той.

С разказите си от Турция в категория " Гореща точка " награди взеха Бесте Сабри и Иван Георгиев.

„ Успяхме да се докоснем до нещастието на хората и да го разкажем по метод, по който не прекрачваме границата, сред професионализма и човешкото. Радвам се, че работата ни дава резултат и се вижда от останалите “, сподели Бесте Сабри.

„ Тази премия е и за операторът Красимир Първанов и техническия помощник Марио Николчев, тъй като те направиха търпимо непостижимото задължение на пътя и на изискванията и гледките, които трябваше да разкажем на нашите фенове “, добави Иван Георгиев.

Пет награди получи bTV в годишния конкурс за чиста публицистика Web Report, проведен от Dir.bg

Голямото спортно отличие взе Станимира Атанасова за материала " Писмо до ТЕБ "

„ Това отличие е за една история, която си заслужава, която е цялостна с живот. История за втория късмет, за вярата и вярата, за това, че всеки един от нас може да бъде добър човек “, сподели тя.

Наградените публицисти са тези, сложили най-важните въпроси и защитили стандартите на специалността.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР